Joukkueet

Tervetuloa harrastamaan koripalloa perinteisekkääseen espoolaiseen urheiluseuraan!

Espoon Akilleksella on pitkät perinteet espoolaisessa koripallotoiminnassa sekä kokeneet ja koulutetut valmentajat. Tavoitteenamme on tarjota lapsille ja nuorille myönteisiä kokemuksia urheilun parissa iloisessa seurassa. Meillä eivät myöskään harrastajamaksut ole suuria, joten kaikilla lapsilla on mahdollisuus päästä nauttimaan liikunnan riemusta ja saada uusia kavereita harrastuksen parista.

Tulevaisuuden tavoitteena meillä on saada uusia harrastajia seuraamme mukaan ja tätä silmällä pitäen tarjoamme alle kouluikäisille lapsille uusia ryhmiä suosittuun satukorikseen. Satukorisryhmät toimivat Nuoren Suomen Liikuntaleikkikoulun periaatteella. Katso lisää "lasten joukkueet"- kohdasta!

Tervetuloa mukaan kaikki vanhat sekä uudet harrastajat!

Pelaajamaksut:

Aikuinen-lapsi liikkari 70€, viite 4006

Liikkari 4-6v, maksu 70 €, viite 4019

Tytöt ja Pojat 05-06, maksu 70€, viite 4022

Naiset, maksu 70 €, viite 4093

Akilleksen tilinumero on FI16 1112 3007 2007 33.